Vanilya.nl

home » eerder werk

Eerder werk

Hieronder vind je een overzicht met het eerdere werk dat ik verricht heb. In een aantal gevallen is in overleg besloten bepaalde opdrachten niet op Vanilya te tonen.

Opdrachtgevers

Flavours Of Singapore

Flavours Of Singapore biedt kooklessen, workshops en cursussen voor een ieder die graag Aziatisch wil leren koken. De workshops vinden plaats in Rosie's Kitchen in Amsterdam. Ik overzag design, bouw en volledige realisatie van flavoursofsingapore.nl.

Ondernemen in de Zorg OIZ

Bij OIZ (Vereniging van organisaties voor ICT in de Zorg) zijn op dit moment bijna 100 organisaties aangesloten. OIZ is hiermee hét platform voor ICT ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Ik overzag design, bouw en volledige realisatie van de website (Joomla! implementatie).

Logo Singapore Airlines

Ik ontwerp al ruim een jaar diverse ads voor Singapore Airlines. De luchtvaartmaatschappij gebruikt deze ads op de Nederlandse hoofdwebsite en tevens zet Singapore Airlines de ads in bij haar affiliate marketing campagnes. Ik bouw en ontwerp ook al geruime tijd de elektronische nieuwsbrief van Singapore Airlines.

Domaine La Ruche Vakantiehuisjes

In de Drôme, een landelijk gelegen gebied aan de oostzijde van de Rhône, ligt het 300 jaar oude ferme 'la Ruche'. Domaine La Ruche verhuurt enkele prachtige vakantiehuizen in het zuiden van Frankrijk. Ik overzag design, bouw en volledige realisatie van de website.

Uzorg

Uzorg was jarenlang een innoverende leverancier van ICT- diensten en -producten in de gezondheidszorg. Het was een ontwikkel- en beheerorganisatie met een mix van goede rendabele producten en innovatieve oplossingen, die meerwaarde leveren voor de zorgsector. In 2009 werd het bedrijf overgenomen en ging het op binnen het moederbedrijf. Ik overzag design, bouw en volledige realisatie van de website (Joomla! implementatie).