Vanilya.nl

home » wat doe ik

Wat doe ik

Wat doe ik nu precies voor je? Ik bied no-nonsense internet marketing advies aan bedrijven en website eigenaren. Internet Marketing omvat alle methodes, handelingen, tips & trucs om de online presence van het bedrijf te verhogen. Mijn werkzaamheden hebben een verbeterde website, verhoging van conversies (verkopen, inschrijvingen of simpelweg bezoekers) en betere branding tot gevolg.

Waarom investeren in online bereikbaarheid en presence?

Een online consument gedraagt zich op kenmerkende wijze en dit gedrag is verklaarbaar door de volgende trends:

Doordat marketingactiviteiten op het internet doorgaans zeer goed meetbaar zijn, levert het een tastbaar resultaat op. De conversie wordt direct gekoppeld aan de uitgaven; iets dat bij bijvoorbeeld een radio- of televisiereclame nauwelijks meetbaar is.

Targetting (gericht adverteren per doelgroep) is goed mogelijk op het internet; mede doordat elke verschillende doelgroep wel ergens vertegenwoordigd is op het internet. Het meetbare aspect zorgt ervoor dat inspanningen snel op succes beoordeeld kunnen worden; daarnaast kan snel en direct worden ingespeeld op behoeften van de doelgroep. Door zelf te meten kun je waardevolle input krijgen rond de wensen van de doelgroep.

Mijn focus

Internet Marketing valt uiteen in diverse instrumenten; ik richt me vooral op zoekmachine marketing (SEO), social media profilering en affiliate marketing.

Concreet

Mijn werkzaamheden komen op het volgende neer: