Vanilya.nl

home » over mij

Over mij en over vanilya.nl

Vanilya is het eenmansbedrijf van Ilya Houben; internet ondernemer, internet projectleider, travel professional en travel blogger.

Ik ben eigenaar van een aantal mooie en vooral populaire reiswebsites. Deze reiswebsites heb ik in de afgelopen 15 jaar gebouwd en alle content is gebaseerd op onze eigen reiservaringen. Met deze websites voorzie ik in mijn inkomen, klussen voor anderen via vanilya.nl doe ik er voor mijn plezier bij.

Tussen 2000 en 2009 werkte ik als projectleider en als internet marketing adviseur bij een softwarebouwer in de Nederlandse gezondheidszorg. Inmiddels ben ik al weer enkele jaren zelfstandige en adviseer ik diverse bedrijven bij hun online activiteiten. Mijn grootste kennis ligt binnen de zoekmachine optimalisatie; het verhogen van de conversies op mijn eigen websites en op de websites van mijn klanten. De focus ligt hierbij op reiswebsites en reisbedrijven, aangezien ik hierin de meeste ervaring heb. Verder heb ik ruime kennis in huis rond design, bouw en implementatie van websites voor bedrijven en particulieren. Ontbreekt er enige kennis, dan heb ik een flink netwerk waaruit ik kan putten.

Eén loket

Door de goede afspraken met de verschillende partners (van programmeurs tot grafisch ontwerpers, van drukkers tot flash ontwerpers, van starters tot professionals) bied ik scherpe prijzen aan. Ik vorm hiermee één loket voor alle diensten rond internet marketing, en mijn klanten kunnen hun klussen en opdrachten met gerust hart bij mij neerleggen.

Om een website succesvol te maken, moet je de doelgroep goed begrijpen. Ik zal nooit pretenderen jouw doelgroep beter dan jijzelf te begrijpen. Ik heb om die reden dan ook input van mijn eigen klanten nodig, zij zijn immers experts en meestal autoriteit binnen hun vakgebied. Een klus zal dan ook nooit zonder enig over en weer contact plaatsvinden. Ik zal je input en kennis nodig hebben, al is het maar om de content correct en interessant te krijgen. Let er dus op dat een klus nog steeds werk zal inhouden.

Adverteren

Ik exploiteer een aantal succesvolle (eigen) websites. Dit zijn vooral reiswebsites met forse bezoekersaantallen. Deze websites kunnen prima dienen om je merk onder mijn bezoekers hun aandacht te brengen. Dit kan door te adverteren of door andere samenwerkingen met mij aan te gaan. Neem contact met mij op wanneer je hier meer informatie over wilt.